Online Prizma Magazin

 

A PRIZMA Alumni Magazint a Pécsi Diplomások Körének tagjai, valamint a végzős hallgatók kapják meg ünnepélyes keretek között a diplomaosztójuk és egyéb egyetemi rendezvények alkalmával. PRIZMA olyan fórum kíván lenni, mely egyszerre szól a Pécsi Tudományegyetemen és elődintézményeiben végzett összes hallgatóhoz. Tartozzon bármely korosztályhoz, bármely tájára is került a világnak a volt hallgatónk, a Pécsi Diplomások Köre szeretettel várja a jelentkezését.

Az évente megjelenő Magazin lapjain bemutatjuk a színes egyetemi életet, mely nemcsak most, hanem évtizedekkel ezelőtt is felejthetetlen emlékeket adott a hallgatóknak. Felvillantjuk az Egyetem sikereit, fejlődési irányait. A Magazin lapjain számos olyan alumnit mutatunk be, akik az itt szerzett végzettségüknek köszönhetően szép sikereket tudhatnak magukénak. Célunk, hogy a most végző fiataloknak inspirációt nyújtsunk az egyetem utáni érvényesülés terén is.

Köszönettel vesszük visszajelzéseiteket, javaslataitokat, hogy a kiadvány valóban hozzájárulhasson az alumni közösség kialakításához. Várjuk minden kedves volt hallgatónk egyetemi emlékeit, hogy valóban személyessé és egyedivé tehessük a PRIZMA Alumni Magazint.

 

A Prizma Magazin korábbi számai online formátumban megtekinthetők a Magazin archívumban.

Tipp

Tagja voltál az egyetemen egy szakmai szervezetnek? Tölts ki adatlapodon, hogy miben tevékenykedtél, így barátaid könnyebben Rád találnak!

Évfolyamlisták

Csoportok

Tablóképek

Nincs az Ön évfolyamában más regisztrált felhasználó.

Üzenőfal

  • Zsigmond Judit: Keresem az 1968-ban végzett matematika-kémia szakos csoporttársaimat. Judit

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt, amely hozzájárul az Európai Unió polgárai közötti
gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségének csökkentéséhez.