Online Prizma Magazin

 

A PRIZMA Alumni Magazint a Pécsi Diplomások Körének tagjai, valamint a végzős hallgatók kapják meg ünnepélyes keretek között a diplomaosztójuk és egyéb egyetemi rendezvények alkalmával. PRIZMA olyan fórum kíván lenni, mely egyszerre szól a Pécsi Tudományegyetemen és elődintézményeiben végzett összes hallgatóhoz. Tartozzon bármely korosztályhoz, bármely tájára is került a világnak a volt hallgatónk, a Pécsi Diplomások Köre szeretettel várja a jelentkezését.

Az évente megjelenő Magazin lapjain bemutatjuk a színes egyetemi életet, mely nemcsak most, hanem évtizedekkel ezelőtt is felejthetetlen emlékeket adott a hallgatóknak. Felvillantjuk az Egyetem sikereit, fejlődési irányait. A Magazin lapjain számos olyan alumnit mutatunk be, akik az itt szerzett végzettségüknek köszönhetően szép sikereket tudhatnak magukénak. Célunk, hogy a most végző fiataloknak inspirációt nyújtsunk az egyetem utáni érvényesülés terén is.

Köszönettel vesszük visszajelzéseiteket, javaslataitokat, hogy a kiadvány valóban hozzájárulhasson az alumni közösség kialakításához. Várjuk minden kedves volt hallgatónk egyetemi emlékeit, hogy valóban személyessé és egyedivé tehessük a PRIZMA Alumni Magazint.

 

A Prizma Magazin korábbi számai online formátumban megtekinthetők a Magazin archívumban.

Tipp

Oszd meg a többiekkel is régi, az egyetemhez kapcsolódó képeidet. Küldd el nekünk, és mi kirakjuk az Archívumba!

Évfolyamlisták

Csoportok

Tablóképek

Nincs az Ön évfolyamában más regisztrált felhasználó.

Üzenőfal

  • Zsigmond Judit: Keresem az 1968-ban végzett matematika-kémia szakos csoporttársaimat. Judit

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt, amely hozzájárul az Európai Unió polgárai közötti
gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségének csökkentéséhez.