Bemutatkozunk

 

Tisztelt Látogató! 

 

Szeretettel köszöntjük a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának Alumni – azaz öregdiák - honlapján. Karunk története 1948-ban indult, az akkor még önálló Tanárképző Főiskolán, ami 1982-ben Tanárképző Karként tagja lett az akkor létrehozott Janus Pannonius Tudományegyetemnek. Ettől kezdve indult meg a természettudományi képzés egyetemi szintre emelkedése, melynek eredményeként 1992-ben létrejöhetett az önálló Természettudományi Kar.

 

A Pécsi Tudományegyetemen központi szinten már 2001 óta folyik szervezett öregdiák tevékenység, ekkor alakult meg hivatalosan a Pécsi Diplomások Köre. A Természettudományi Kar vezetése is kiemelt hangsúlyt kíván helyezni az egykori hallgatókkal való kapcsolattartásra, ennek fő eszközeként indult ez a honlap. Célunk a Karon végzett egykori hallgatók tájékoztatása az aktuális öregdiák vonzatú eseményekről, ezek szervezésének és lebonyolításának a segítése, kapcsolati felület biztosítása minden érdeklődőnek.

 

Kívánjuk, hogy érezze magát otthon a honlapjainkon, böngéssze a végzős hallgatók névsorait, tájékozódjon a kari eseményekről, és bátran keressen meg minket bármilyen jellegű kéréssel, kérdéssel, észrevétellel és javaslattal!

 

Intézeteink:

 

Biológiai Intézet

Fizikai Intézet

Földrajzi Intézet

Kémiai Intézet

Matematikai és Informatikai Intézet

Sporttudományi és Testnevelési Intézet

 

 

Tipp

Oszd meg ismerőseiddel kedvenc oktatódat, csoporttársadat, vagy kedvenc buli helyed! Töltsd ki a Kedvencek fül alatt!

Évfolyamlisták

Csoportok

Tablóképek

Nincs az Ön évfolyamában más regisztrált felhasználó.

Üzenőfal

  • Zsigmond Judit: Keresem az 1968-ban végzett matematika-kémia szakos csoporttársaimat. Judit

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt, amely hozzájárul az Európai Unió polgárai közötti
gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségének csökkentéséhez.