Bemutatkozunk

 

Tisztelt Látogató! 

 

Szeretettel köszöntjük a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának Alumni – azaz öregdiák - honlapján. Karunk története 1948-ban indult, az akkor még önálló Tanárképző Főiskolán, ami 1982-ben Tanárképző Karként tagja lett az akkor létrehozott Janus Pannonius Tudományegyetemnek. Ettől kezdve indult meg a természettudományi képzés egyetemi szintre emelkedése, melynek eredményeként 1992-ben létrejöhetett az önálló Természettudományi Kar.

 

A Pécsi Tudományegyetemen központi szinten már 2001 óta folyik szervezett öregdiák tevékenység, ekkor alakult meg hivatalosan a Pécsi Diplomások Köre. A Természettudományi Kar vezetése is kiemelt hangsúlyt kíván helyezni az egykori hallgatókkal való kapcsolattartásra, ennek fő eszközeként indult ez a honlap. Célunk a Karon végzett egykori hallgatók tájékoztatása az aktuális öregdiák vonzatú eseményekről, ezek szervezésének és lebonyolításának a segítése, kapcsolati felület biztosítása minden érdeklődőnek.

 

Kívánjuk, hogy érezze magát otthon a honlapjainkon, böngéssze a végzős hallgatók névsorait, tájékozódjon a kari eseményekről, és bátran keressen meg minket bármilyen jellegű kéréssel, kérdéssel, észrevétellel és javaslattal!

 

Intézeteink:

 

Biológiai Intézet

Fizikai Intézet

Földrajzi Intézet

Kémiai Intézet

Matematikai és Informatikai Intézet

Sporttudományi és Testnevelési Intézet

 

 

Tipp

Hozz létre egy csoportot, hívd meg minél több barátodat, hogy megtudd ki mire vitte a sokat emlegetett nagybetűs Életben!

Évfolyamlisták

Csoportok

Tablóképek

Nincs az Ön évfolyamában más regisztrált felhasználó.

Üzenőfal

  • Zsigmond Judit: Keresem az 1968-ban végzett matematika-kémia szakos csoporttársaimat. Judit

Az Európai Unió által társfinanszírozott projekt, amely hozzájárul az Európai Unió polgárai közötti
gazdasági és társadalmi egyenlőtlenségének csökkentéséhez.